Om oss

Replika.nu är en del av företaget Fritid och Prylar Sweden. Vi grundades 2004 i Malmö och har sålt replikor till tusentals nöjda kunder!

Vi finns på webben men har även en fysisk butik i Malmö där vi säljer olika samlarobjekt. Här hittar ni replikor i olika former i allt från svärd till skjutvapen!

Välkommen in till butiken, titta efter Fritid & Prylar.

Öppettider:

  • Måndag: 09.30 – 16.30
  • Tisdag: 09.30 – 16.30
  • Onsdag: 09.30 – 16.30
  • Torsdag: 09.30 – 16.30
  • Fredag: 09.30 – 16.30

*Stängt röda dagar. Tel: 040 – 615 22 51.

Besöksadress Höjdrodergatan 29, 212 39 MALMÖ. Du tar dig enklast till oss med bil (gratis parkering utanför butiken!). Ring på dörrklockan vid vår entrédörr.

Våra replikor vi säljer

Replika.nu är en stor återförsäljaren av repliker och historiska vapen till försäljning i Sverige. Vårt mångsidiga utbud vänder sig till Reenactors (historiskt återskapande), Historical European Martial Artists (HEMA), Live Action Role Players (LARP), samlare, Stage Fighters (teater) och TV-producenter.

Vi säljer ett otroligt utbud av replika vapen och samlarobjekt från hela historien. Från den klassiska perioden erbjuder vi en rad keltiska, grekiska och romerska vapen såsom romerska Pugio dolkar, Pilums och Scutum-sköldar. Från den senare mörka tidsåldern har vi ett stort urval av medeltidssvärd, tvåhandssvärd, saxiska seaxes och vikingastridsyxor

Vi har ett fantastiskt utbud av sköldar och användbar medeltida vapen med re-enactment-kvalitet – allt en riddare skulle behöva för att göra sig redo för strid. Vårt utbud av dolkar, svärd, stridshammare, krigshammare och yxor kommer inte att göra dig besviken! Vi har också ett stort urval av flintlåspistoler att välja mellan.

Replika.nu har kopior av historiska svärd från många olika tidsperioder inklusive amerikanska militärsvärd, medeltida svärd och romerska svärd. Våra krigssvärd täcker militära och kavalleri sablar till japanska katanas och mer.

Våra medeltida repliker inkluderar korsfarare och keltiska svärd, såväl som medeltidens bredsvärds repliker, medan våra romerska svärd koncentrerar sig på Gladiator-repliker. Var och en har noggrant reproducerats med kvalitetsmaterial för att matcha sin historiska motsvarighet. Vi vet att våra historiska samlare kommer att vara ytterst nöjda med äktheten och detaljerna hos våra historiska svärd.

Vilken typ av historiska svärd har vi i lager?
Vår enorma samling av historiska svärd inkluderar svärd från medeltiden, romerska reproduktioner och krigssvärd från olika epoker samt filmsvärd från kända filmer och tv-serier.

Har ni några ceremoniella svärd?
Vi har några USMC ceremoniella svärd tillsammans med andra utsmyckade militärsvärd lämpliga för presentation samt japanska samurajsvärd som bars som ceremoniella svärd istället för strids katanas.